Menu

21.500 kr,- Støttedonation fra Spar Nord Fonden

image
24. januar 2024 kl. 08:05
Torsdag den 11. Januar 2024 sendte vi 2 repræsentanter til overrækkelse af diplom hos Spar Nord i Aalborg. Vi havde ansøgt om fondsmidler, til udskiftning af vores materiale container ved banen, samt varme udskiftningsjakker til kampe.

Vi vil gerne rette en stor tak til Øster Sundby B32 for deres støtte til Spar Nord Fonden. Den 11. januar 2024 havde vi fornøjelsen af at sende to repræsentanter til overrækkelse af diplom hos Spar Nord i Aalborg.

Vi havde tidligere ansøgt om fondsmidler til udskiftning af vores materialecontainer ved banen samt anskaffelse af varme udskiftningsjakker til vores kampe. Vi er yderst taknemmelige for, at Spar Nord Fonden har imødekommet begge vores ansøgninger positivt og godkendt støtten. Vi ser frem til at realisere begge projekter inden den 1. april 2024.

Denne støtte giver os mulighed for at forbedre forholdene for vores medlemmer og fokusere på det, vi brænder for – fodbolden, det sociale samvær og det, der driver os fremad. Endnu en gang takker vi Spar Nord Fonden for deres støtte og tillid til vores initiativer.

Luk