Menu

Nye Træneransigter Styrker Øster Sundby B32 til Sæson 2024!

image
24. oktober 2014 kl. 16:41
Klubben byder velkommen til erfarne trænere for serie 3 og serie 5 holdene: Keld Skov Pedersen, Andreas Krog Nielsen og Thomas Storgaard Kristensen!

Ny 1. holdstræner klar for Øster Sundby B32 Vi har den store fornøjelse af at præsentere vores nye serie 3 træner, Keld Skov Pedersen. Bestyrelsen har grundigt udvalgt Keld på grund af hans tro på foreningslivet, sammenhold og betydelige fodboldfaglige viden. Efter samtaler og møder er vi sikre på, at Keld Skov Pedersen passer perfekt ind i Øster Sundby B32, og vi glæder os meget til samarbejdet.

Keld Skov Pedersen har 40 års trænererfaring, senest fra 2 år i Gundersted. Han ser ØB som en god klub med et stærkt klubliv og en spændende spillertrup, og han håber at kunne bidrage til den fortsatte udvikling af både holdet og individuelle spillere. Keld lægger vægt på et fodboldspil med boldbesiddelse og initiativer både offensivt og defensivt. Vi ser frem til at byde Keld velkommen, når vi igen mødes på Ø.B Park.

Nye Trænere klar for Øster Sundby B32 serie 5 Vi vil også gerne præsentere vores nye serie 5 trænerteam for sæsonen 2024. Thomas Storgaard Kristensen og Andreas Krog Nielsen, begge erfarne bestyrelsesmedlemmer, træder ind som vigtige brikker i vores trænerteam. Begge herrer er kendt for deres dedikation til klubben og var klart vores førstevalg til jobbet, da Steff Alexander Huerta Tornby meddelte sit stop.

Hvis du har lyst til at være en del af vores serie 5 hold, enten som spiller eller træner, er du mere end velkommen. Kontakt klubben via Messenger eller ring os op for yderligere information. Træner Andreas Krog Nielsen kan kontaktes på tlf 61312255, og træner Thomas Storgaard Kristensen på tlf 31644299. Vi ser frem til en spændende sæson!

Luk