Menu

ØB fejrer Standerhejsning med Smil, Fodbold og Masser af Øl 🎉

image
12. februar 2024 kl. 14:46
Øster Sundby B32 hyggede sig til den årlige standerhejsning med festlig tale, fodboldkamp og god mad!

Kære medlemmer af ØB,

Det var med stor glæde, at formanden bød alle velkommen til årets standerhejsning! Det var en dag, hvor klubben kunne samles og fejre alt det, der gjorde ØB til det fantastiske fællesskab, det var.

Formanden ønskede at starte med at takke hver enkelt af jer for jeres dedikation og engagement i klubben. Det er jeres passion for fodbold og jeres støtte, der gør ØB til det særlige sted, det er.

Desværre måtte klubben tilpasse planerne lidt på grund af det uforudsigelige danske vejr. Der var simpelthen for meget sne til, at man kunne spille udendørs som planlagt. Men det skulle ikke tage pusten fra klubben! Man lod sig ikke slå ud af et par snefnug. Derfor besluttede man sig for at tage til Nørresundby Hal for at spille kampen indendørs og i varmen.

Efter træningen vendte klubben tilbage, og der blev serveret pølser, brød og suppe til sultne maver. Stemningen var høj, og alle nød hinandens selskab efter en god omgang bold.

Senere på aftenen efter generalforsamlingen blev der drukket en masse øl, og klubben begav sig til Frederiksberg Cafe, hvor der blev fortsat med at fejre dagen med karaoke og endnu flere grin!

Se flere billeder under stemingsbilleder eller vores Instagram.

Tak for jeres opbakning, og lad os fortsætte med at vise, hvad ØB står for!

Luk