Menu

ØB Fodboldklub På Vej Mod Fremtiden: Lokal Støtte Gør Det Muligt for Nyt Skur

image
Rantzau
12. marts 2024 kl. 14:30
Ny og Forbedret Skur på Vej til ØB Fodboldklub: Lokal Støtte Gør Det Muligt

ØB Fodboldklub er på vej til at få et nyt og forbedret skur, takket være generøs støtte fra det lokale. Spar Nord og DGI har bidraget til at det kunne lade sig gøre. Den gamle container, der længe har tjent som opbevaringsrum nede på fodboldbanen, er blevet fjernet af den flinke vognmand, men desværre var den blevet så rådden, at den ikke kunne flyttes helt væk. Derfor vil den fortsat befinde sig på parkeringspladsen, indtil den kan bortskaffes helt.

Spar Nord har været med til at gøre dette muligt ved at give økonomisk støtte til opførelsen af det nye skur. Dette initiativ vil ikke blot forbedre faciliteterne for spillerne, men også være en positiv tilføjelse til klubbens infrastruktur.

"Det er fantastisk at se, hvordan vores lokale samfund går sammen om at støtte vores fodboldklub," udtaler spilleren Drut. "Denne støtte giver os mulighed for at investere i vores faciliteter og skabe bedre rammer for vores spillere og trænere."

Det nye skur vil ikke blot være et praktisk opbevaringsrum, men også et symbol på fremgang og udvikling i klubben. ØB Fodboldklub har allerede flere nye projekter på tegnebrættet, og denne seneste udvikling er endnu et skridt i den rigtige retning.

"Vi er utroligt glade for den støtte, vi har fået fra både lokale virksomheder og Spar Nord og DGI," tilføjer Drut. "Det viser, at vores arbejde og engagement i klubben bliver værdsat, og vi ser frem til at se det færdige resultat af vores nye skur og andre kommende projekter."

Med den nye tilføjelse til klubbens faciliteter er ØB Fodboldklub på vej mod en spændende fremtid, hvor både spillerne og lokalsamfundet kan se frem til en endnu bedre og mere engagerende oplevelse på banen.

 

 

 

  

Luk