Menu

Sport Direct Aarhus Sponsorerer Nyt Spillersæt

image Stor Tak til Modellen, ØB Spilleren, Redbull Sælgeren, Tennis Amatøren Jakob Juul.
Rantzau
17. marts 2024 kl. 16:13
Debutkamp Sejren Styrker Samarbejdet

Sport Direct Aarhus har givet Øster Sundby B32 en fantastisk start på sæsonen ved at sponsere et nyt, flot spillersæt. Klubben ønsker at udtrykke deres dybe taknemmelighed over for Sport Direct Aarhus for deres generøse støtte, der har gjort det muligt for holdet at træde stærkt frem på banen.

I debutkampen iførte spillerne sig det nye sæt, og det var tydeligt at se, hvordan det motiverede dem til at præstere deres bedste. Med en imponerende præstation på banen lykkedes det holdet at sikre sig en overbevisende sejr på 4-1 mod Storvorde. Denne sejr markerede ikke kun en stærk start på sæsonen, men understregede også det positive samarbejde mellem klubben og Sport Direct Aarhus.

"Vi er utroligt taknemmelige over for Sport Direct Aarhus for det nye sæt, de har sponsoreret til os. Det har virkelig givet os et løft og styrket vores holdånd," udtaler spilleren Jakob Juul for holdet. "Debutkampens sejr er et bevis på, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr og støtte bag os. Vi ser frem til fortsat samarbejde og mange flere sejre i fremtiden."

Med det nye sæt og den succesfulde debutsejr ser fremtiden lys ud for holdet. Klubben fortsætter med at arbejde hårdt og stræber efter endnu flere triumfer på banen, alt imens de forbliver taknemmelige over for Sport Direct Aarhus for deres støtte og partnerskab.

 

Luk